Tag Management Diensten

Tagticians biedt een reeks van diensten aan welke allemaal gerelateerd zijn aan Tag Management ondersteuning en advies. Wij weten als geen ander dat Tag Management Systemen nauw geïntegreerd zijn met web analytics, digital marketing, kwalitatief onderzoek and conversie optimalisatie, dus ook op dit gebied kunnen wij met jou meedenken en stappen nemen om jouw online activiteiten effectiever in te zetten.

Bij Tagticians kan je terecht voor onder andere de volgende Tag Management Diensten:


TAG MANAGEMENT IMPLEMENTATIE BEGELEIDING & ADVIES

Tagticians heeft een belangrijk voordeel over vele andere bureaus en consultants in Nederland doordat wij ons puur richten op Tag Management Systemen. Wij zijn daarom de perfecte partner voor elke Tag Management project waarbij wij de implementatie van begin tot eind begeleiden en daarbij pro-actief onze klanten adviseren over de beste aanpak en eventuele pakketkeuze.

Bij deze dienst treden wij op als de Tag Management Systemen experts en ontwikkelen wij op basis van de wensen van de klant en andere belanghebbende een tagplan document. Een strategisch wel overwogen aanpak staat centraal. Wij assisteren en fungeren als sparring partner voor de ontwikkelaren tijdens de uitvoer fase van het tagplan.

Voor de oplevering voeren wij kwaliteit controles uit binnen het gekozen Tag Management Systeem en Web Analytics pakket zodat de klant. Na de implementatie kan Tagticians uiteraard ook het beheer van het tag management systeem overnemen om de klant te ontlasten van deze zorgen en te garanderen dat de implementatie optimaal blijft.

Tag Management implementatie begeleiding en advies is de perfecte startpunt van elke samenwerking.


Tag Management Audit & Optimalisatie

Het komt vaak voor dat bedrijven Tag Management Systemen implementeren en er vervolgens geen onderhoud op plegen. Echter, net als content en vormgeving van een website met regelmaat worden aangepast is het noodzakelijk om Tag Management Systemen bij te houden.

Bij Tagticians kunnen wij jou daarbij helpen. Middels onze audit en optimalisatie werkzaamheden helpen wij bedrijven bestaande Tag Management implementaties te verbeteren en effectief te maken qua meten.

Wij kijken tijdens een audit onder andere naar technieken en marketing tags, maar natuurlijk ook naar het eind resultaat in de gekoppelde web analytics pakket. Ook kijken we naar nieuwe en eventuele niet gebruikte functionaliteiten in het Tag Management Systeem en web analytics pakket om zo jou nog meer mogelijkheden te geven om digitale inzichten te creëren.


TAG MANAGEMENT BEHEER (SLA)

Klanten die geen directe noodzaak hebben om zelf een werknemer in dienst te nemen met kennis van Tag Management Systeem kan bij Tagticians terecht voor beheer. Middels een Service Level Agreement (SLA) contract kunnen afspraken gemaakt worden over hoe Tagticians jouw bedrijf doorlopend kan ondersteunen met alle Tag Magement activiteiten.

Met Tag Management beheer kunnen wij werkzaamheden uitvoeren die cruciaal zijn voor het verkrijgen van digitale inzichten. Denk daarbij aan het plaatsen van nieuwe marketing tags, aanpassingen maken vanwege nieuwe wetgevingen (GDPR), meetbaar maken van nieuwe functionaliteiten of aanpassingen maken vanwege een nieuw website ontwerp.

Tag Management beheer contracten kunnen al afgesloten worden vanaf 4 uur per maand. Binnen het contract kunnen ook andere werkzaamheden uitgevoerd worden welke gerelateerd zijn aan Tag Management, Web Analytics en Dashboards.


AD INTERIM TAG MANAGEMENT & WEB ANALYTICS DIENSTEN

Voor klanten kan Tagticians ook personeel leveren om Tag Management en Web Analytics werkzaamheden over te nemen op ad interim basis. Denk daarbij aan zwangerschapsverloven of openstaande vacatures.

Tagticians experts hebben in de basis al vele jaren ervaring met web analytics en kunnen om die reden perfect deze rollen op zich nemen. De klant heeft als toegevoegde waarde iemand in zijn team te krijgen die niet alleen zeer bekwaam is met web analytics maar pro-actief kan meewerken om de data kwaliteit te verhogen.


SOLLICITATIE BEGELEIDING & SCREENING

Bij Tagticians merken wij dat bedrijven vaak moeite hebben om kwalitatief goed personeel te vinden voor Tag Management Systemen en Web Analytics functies. Vanuit onze jaren lange ervaring kennis van behoefte vanuit de klant helpen wij graag bij het begeleiden en screenen van sollicitatie processen.

Tagticians helpt door de klant te begeleiden met het opstellen van inhoudelijk correcte vacature teksten welke de juiste kandidaat zal aanspreken. Daarna helpt Tagticians bij het screenen van sollicitanten. Bij het screenen zullen we kijken naar de ervaring van een sollicitant en de ervaring ook daadwerkelijk te toetsen.