Tag Management partners

Tagticians werkt nauw samen met enkele andere bedrijven om onder andere zijn diensten in het buitenland aan te kunnen bieden. Ook levert Tagticians Tag Management ondersteuning aan bureaus die voor hun eigen klanten onze expertise willen inzetten. Heb je ook interesse om partner te worden? Neem contact met ons op.

MeasureWOrks (Nederland)

Tagticians is voor Measureworks de partner in het uitvoeren van audits en optimalisaties binnen tag management systemen welke betrekking hebben op third party tag performance.

Samen met Measureworks biedt Tagticians uitgebreide onderzoeken aan welke de impact van third party tags hebben op een website en hoe deze het beste geplaatst en uitgevoerd kunnen worden.

Quantads (Denemarken)

Tagticians is voor Quantads de Preferred Supplier voor technisch webanalytics gerelateerde werkzaamheden zoals implementaties, audits en beheer voor zijn klanten in de Nordics en Benelux.

Authority (België)

Tagticians is voor Quantads de Preferred Supplier voor technisch webanalytics gerelateerde werkzaamheden zoals implementaties, audits en beheer voor zijn klanten in de Benelux.

Observepoint

Tagticians is een Observepoint partner de tool bij uitstek voor het analyseren en monitoren van digital analytics en marketing tags.