matthew tagticians.jpg

Matthew Niederberger

Matthew is sinds 2009 actief in de wereld van Tag Management Systemen nadat hij gevraagd werd om te helpen bij de eerste implementatie van de voormalige Tagman (tegenwoordig Ensighten) in combinatie met Omniture Sitecatalyst (tegenwoordig Adobe Analytics).

Na deze introductie en de lanceringen van o.a. Google Tag Manager en Tealium is zijn interesse en expertise in Tag Management Systemen alleen maar gegroeid. Door deze interesse is Matthew zich ook gaan verdiepen in de technische aspecten rondom Tag Management Systemen en de vele manieren waarop data gemeten kan worden op websites en binnen mobiele apps.

Matthew heeft ervaring in het implementeren en auditen van Tag Management Systemen van o.a. Google Tag Manager, Tealium, Segment en Firebase. Ook heeft hij kennis van Google Analytics, Adobe Analytics en Mixpanel.

Wehkamp, Helloprint, JYSK, Bestseller (Jack&Jones, Vero Moda), Eneco, LOI en DAS zijn enkele bedrijven die samen met Matthew hebben gewerkt op het gebied van Tag Management.

person placeholder.jpg

JIJ?

Ben jij een freelance tag management specialist met zowel kennis van techniek alsmede web analytics, neem contact met ons op en wordt onderdeel van Tagticians.